Agenda

Moordhoek Programma

Moordhoek programma bij Bibliotheek Tilburg Centrum

Wanneer: 27 mei 2017 Waar: Bibliotheek Tilburg Centrum Entree: €7,50

Moordhoek programma bij Bibliotheek Tilburg Centrum

De Bibliotheek Tilburg Centrum en Theaters Tilburg organiseren in samenwerking met Stadsgidserij Tilburg op 27 mei ‘Moordhoek’: een activiteitenprogramma rond de Tilburgse Marietje Kessels.

Aanleiding voor dit programma is de voorstelling Moordhoek, georganiseerd door Stichting Muziektheater Tilburg, een rauwe thrillermusical over het leven en de verdwijning van Marietje Kessels.

Moordhoek programma

Tijdens het Moordhoek programma op 27 mei kun je meer te weten komen over Marietje Kessels, haar (familie)geschiedenis en haar verdwijning. Wat gebeurde er in 1900 toen Marietje verdween? Er wordt onder leiding van Stadsgidserij Tilburg een wandeling gemaakt langs de bijzondere historische plekken in Tilburg die te maken hebben met Marietje Kessels. Ook vindt er een bezoek plaats aan het Kessels Muziekinstrumentenmakersmuseum, waar een rondleiding zal worden gegeven door het museum. Tevens vindt er een lezing plaats over de familie Kessels en de rol van Marietje hierin.

In de Bibliotheek Tilburg Centrum vind je van 11 april tot en met 27 mei een speciale ‘Moordhoek-tafel’ met daarbij o.a. een presentatie van enkele muziekinstrumenten van het Kessels Muziekinstrumentenmakersmuseum.

Theatervoorstelling

Er worden tijdens het programma op 27 mei ook fragmenten opgevoerd uit de theatervoorstelling ‘Moordhoek’ door de leden van de cast van de voorstelling Moordhoek, die vanaf 11 mei te zien is bij Theaters Tilburg.

De kosten voor deelname aan het Moordhoek programma zijn € 7,50 per persoon. Je kunt de kaarten bestellen via ticketsbtc@bibliotheekmb.nl, telefonisch via 013-4648513 of bij de informatiebalie van de Bibliotheek Tilburg Centrum. Voor kaarten van de voorstelling Moordhoek kun je terecht bij Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht