Agenda

muse

Muse: Drones World Tour bij Pathé Tilburg

Wanneer: 12 juli 2018 Waar: Pathé Entree: €12.50
Bestel tickets

Muse: Drones World Tour bij Pathé Tilburg

Heb je Muse nog niet in het echt mogen bewonderen? Dan krijg je nu de kans het concert op groot scherm te bekijken in Pathé Tilburg! De show begint om 20:00 uur en is om 21:45 uur afgelopen.

Muse: Drones World Tour

The New York Times beschreef de Muse-live-ervaring als “een eindeloze opbouw, op weg naar de ene na de andere piek.” Een onvergetelijke ervaring die vereist om te worden gezien op het grote scherm met nooit eerder geziene special effects en exclusieve beelden van de band.

Muse, de wereldberoemde multi-platina verkopende en multi-award winnende band, begon aan hun ambitieuze Drones World Tour in 2015-16, en speelde meer dan 130 data over de hele wereld. Bekend om het verleggen van grenzen in termen van hun podiumproductie, zag de tour de band ‘in the round’ vanuit het midden van de arena optreden, waarbij het ontwerp en de configuratie van het podium fans een volledige 360 ​​graden audio / visuele sensorische ervaring gaven.

Dit spektakel, met LED’s en lasers, was een perfecte aanvulling op het beroemde repertoire van de band. De belangrijkste liedjes die tijdens de tour werden uitgevoerd, waren onder meer ‘Psycho’, ‘Madness’, ‘Uprising’, ‘Plug in Baby’, ‘Supermassive Black Hole’ en Knights of Cydonia. ‘

Locatie

Reageer op dit bericht