Agenda

MusicAllFactory

MusicAllFactory eindvoorstelling in Factorium

Wanneer: 28 juni 2020 van 16:30 tot 17:45 Waar: Factorium Podiumkunsten Entree: €15,50
Bestel tickets

MusicAllFactory eindvoorstelling in Factorium

Op 27 en 28 juni spelen de MusicAllFactory jongeren uit Tilburg een nieuwe eindvoorstelling in het Factorium Theater. De MusicAllFactory speelt voorstelling #KevinKoopman als eindvoorstelling.

#KevinKoopman is een ontroerend mooie, rauwe en toch kwetsbare voorstelling waarin 39 zeer getalenteerde MAF-jongeren hun eigen onzekerheid niet uit de weg zullen gaan. Begeleid door een fantastische live band, delen zij een uniek inkijkje in het meestal niet-alledaagse leven van een hedendaagse puber.

Emma Jansen

Emma Jansen, een doodnormale tiener, worstelt met een sociale onhandigheid waardoor ze lastig vrienden maakt. Van haar therapeut krijgt ze de opdracht om aan zichzelf positieve brieven te schrijven, wat haar zelfvertrouwen een boost moet geven. Emma voert met enige weerstand de opdracht uit, maar kan niet voorkomen dat de brief in verkeerde handen valt. Twee dagen later wordt haar brief gevonden als afscheidsbrief van de ongelukkige Kevin Koopman. Vanaf dat moment raakt Emma verstrikt in een emotioneel en met leugens geweven web van hoopvolle verwachtingen en haar eigen wens tot zichtbaarheid.

Kaartverkoop MusicAllFactory

Tickets voor deze voorstelling zijn te verkrijgen op de website van Factorium. Kaarten voor de voorstelling kosten €15,50. Jongeren tot en met 18 jaar of studenten die een CJP-pas hebben betalen €13,50.

Locatie

Reageer op dit bericht