Agenda

week tegen dementie

Muzikale afsluiting bij LocHal voor de “week tegen dementie”

Wanneer: 26 september 2021 van 14:00 tot 15:00 Waar: LocHal Entree: Gratis

Muzikale afsluiting bij LocHal voor de “week tegen dementie”

Van dinsdag 21 september tot en met zondag 26 september kun je in de LocHal een hartje ophangen aan de dementieboom. Dit is voor de week tegen dementie dat dit jaar in het teken staat van “Zorg voor je geliefde”. Op zondag 26 september wordt de week muzikaal afgesloten bij de LocHal.

ROC Zorg en welzijn

Op vrijdag 24 september lopen studenten van ROC Zorg en Welzijn rond om bezoekers te interviewen over de zorg van hun geliefde. Daarnaast maken zij op basis van de geschreven hartjes een gedicht. De mooiste gedichten worden voorgedragen door Junior Stadsdichter, Gina Goosens, tijdens de afsluiting op zondag 26 september.

Muzikale afsluiting

Op zondag 26 september sluiten we de week muzikaal af. Met een presentatie van de verschillende activiteiten van de afgelopen week. Voordracht van gedichten en verhalen worden verteld aan de hand van teksten die in de hartjesboom zijn gehangen door de bezoekers van de LocHal. Daarnaast zal dit muzikaal worden omlijst door het ‘Koor Pistache’ uit Tilburg met liedjes die betrekking hebben op het thema “Zorg voor je geliefde”. Dit programma wordt aangeboden door Bibliotheek LocHal, ROC zorg/welzijn en de dementieconsulenten van de Wever.

Locatie