Agenda

Muzikale Workshop

Muzikale workshop bij Gianotten Mutsaers

Wanneer: 26 januari 2019 van 11:00 tot 11:45 Waar: Boekhandel Gianotten & Mutsaers Entree: Gratis

Muzikale workshop bij Gianotten Mutsaers

De Nationale Voorleesdagen komen er weer aan! De Nationale Voorleesdagen worden jaarlijks gehouden om het voorlezen aan jonge kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren en zijn dit jaar van 23 januari t/m 2 februari.

Lin de Laat, muziekdocente voor jonge kinderen en auteur van prentenboeken heeft een muzikaal programma gemaakt rondom het Prentenboek van dit jaar: Een huis voor Harry. Zij geeft deze workshop zaterdag 26 januari van 11.00 – 11.45 uur bij Gianotten Mutsaers in de Emmapassage.

Een huis voor Harry

Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.

Muzikale workshop

Lin de Laat gaat met de kinderen zingen, knutselen, bewegen, bouwen, dansen en instrumenten bespelen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden is niet nodig, de inloop is vrij. Welkom op deze muzikale ochtend!

Locatie

Reageer op dit bericht