Agenda

My fair lady

Musical-evergreen My Fair Lady in Theaters Tilburg

Wanneer: 8 december 2017 van 20:15 tot 22:55 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €35,50
Bestel tickets

Musical-evergreen My Fair Lady in Theaters Tilburg

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. De musical vertelt het verhaal over de liefde tussen de deftige professor Higgens en het eenvoudige bloemenmeisje Eliza. De voorstelling is begin december te zien in Theaters Tilburg.

My Fair Lady vindt plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 013 543 22 20 of aan de balie van Theaters Tilburg.

My Fair Lady

De musical vertelt het kleurrijke verhaal over de deftige professor Higgins, gespeeld door Chris Tates, die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige avond gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle, gespeeld door Esmée Dekker. Higgins sluit de weddenschap af dat hij het volkse meisje van haar platte accent zal afhelpen en kan omtoveren tot een dame. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar er ontstaat een onverwacht intense relatie tussen het vrolijke en zelfbewuste bloemenmeisje en de elitaire professor.

De rol van Eliza is de eerste hoofdrol voor musicalster Esmée Dekker (23). Het is dé kans voor de jonge musicalster om te laten zien wat ze kan. Ze vindt het nog steeds ongelofelijk. “Elke keer als ik zeg dat ik Eliza Doolittle ben, denk ik: huh, ik?” Maar bij de audities blies ze iedereen omver en werd er unaniem voor haar gekozen. Maandenlang moest ze haar mond houden terwijl ze het wel van de daken kon schreeuwen. “De hoofdrol in My Fair Lady, dat is wel even een knijpmomentje, hoor. Het is een droom die uitkomt.” De overige rollen worden gespeeld door Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer en vele anderen.

In het kort

  • Datum: vrijdag 8 december 2017
  • Tijd: 20.15 – 22.55 uur
  • Locatie: schouwburg Theaters Tilburg
  • Entree: vanaf €35,50

Locatie

Reageer op dit bericht