Agenda

My Propane

My Propane + Powerized + Kid Harlequin bij Hall of Fame

Wanneer: 15 december 2019 van 20:30 tot 23:00 Waar: Hall of Fame Entree: €10,00
Bestel tickets

My Propane + Powerized + Kid Harlequin bij Hall of Fame

Ben jij toe aan een flinke dosis adrenaline zodat je wel iets moet mollen? Liefhebbers van giftige metal, duistere rock, headbangende extravaganza en ongestoorde composities zijn zondag 15 december bij de Hall of Fame aan het goede adres. Verwacht een avond met een flinke dosis energie die de zaal laat ontploffen.

My Propane

My Propane is terug met zijn originele en excentrieke formule voor giftige, moderne metal. Het nieuwe studioalbum ‘Antidote’ is een serieuze stap voorwaarts en laat horen dat de band rijp is voor meer. De venijnige metal van ‘Antidote’ heeft raakvlakken met technische heavy metal-acts als The Dillinger Escape Plan, Gojira en SikTh, en bevat daarnaast elementen van alternatieve hardrockbands in de lijn van Deftones, Alice In Chains en Tool. Het resultaat is als een adrenalineshot in de aderen waarbij zo’n enorme explosie aan energie vrijkomt dat je wel iets móét mollen. Het nieuwe album kreeg nationale en internationale lovende kritieken en is nu out op Darkside Records.

Powerized

Door het onthullen van hun muzikale impressies en het uitschreeuwen van hun visie, leidt Powerized je door hun meeslepende verhalen die je laten zien wat hun zien. Je laten ervaren wat hun ervaren en je laten voelen wat hun voelen. Powerized is opgericht door 4 muzikale allesbranders en vocalist Nick Holleman. Deze 5 Nederlandse muzikanten zijn bekent door hun lyrische teksten, intense vocals, overweldigende sound gecombineerd met een aardig tandje storytelling. Dankzij de release van hun demo ‘My Creed’, is de band te zien door heel Europa.
Verwacht een show vol headbangende extravaganza tot aan adembenemend mooie nummers. Van uitgebreide symfonieën tot aan ongestoorde composities. De shows van Powerized houden je van begin tot eind in hun greep.

Kid Harlequin

Kid Harlequin komt uit de dampende rook van arbeidersstad Rotterdam. Kid Harlequin gooit graag op een gepolijste manier de beuk erin. Verwacht duistere rock in combinatie met live electronica, strakke gitaar riffs, melodieuze zang en vooral veel energie op het podium. Om het nieuwste album sterker te maken zijn er toffe samenwerkingen getroffen. Zo zijn er strijkers te horen en is er samengewerkt met Marcela Bovio, ook wel de zangeres van Stream of Passion.

Locatie

Reageer op dit bericht