Agenda

nacht van de kunsten

Nacht van de Kunsten bij Theaters Tilburg

Wanneer: 22 december 2017 om 19:00 uur tot 23 december 2017 om 01:00 uur Waar: Fontys Hogeschool voor Kunsten Entree: €12,50
Bestel tickets

Nacht van de Kunsten bij Theaters Tilburg

Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) opent op 22 december, de vrijdag voor de feestdagen, haar deuren voor de zevende editie van Nacht van de Kunsten. De studenten van de achttien academies presenteren op deze avond een uitgebreid programma in het FHK-gebouw en bij Theaters Tilburg. Dit is de uitgelezen kans om de jonge talenten van de kunstopleidingen te zien uitblinken.

Één ticket voor zestig performances

Tijdens de Nacht van de Kunsten kun je ronddwalen door de gangen van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en een bezoek brengen aan de Concertzaal van Theaters Tilburg. In een gezellige, knusse setting kom je op allerlei plekken verrassende acts tegen. Van dansvoorstellingen tot muziektheaterconcerten en van exposities tot rockshows. Met meer dan 60 sprankelende performances bestaande uit diverse genres en zelfs interdisciplinaire projecten, zit er voor iedereen wat leuks bij! Vier het begin van de kerstvakantie tijdens deze inspirerende avond boordevol kunst.

Verkoopinformatie

Met één ticket (€ 12,50 inclusief servicekosten) heb je toegang tot het gehele programma dat om 19:30 uur start, de deuren gaan open om 19:00 uur. Tickets zijn te koop via de balie en website van Theaters Tilburg, telefonisch reserveren kan via tel. 013 – 543 22 20. Meer informatie vind je op www.fontys.nl/nvdk.

Locatie

Reageer op dit bericht