Agenda

Alita

Nachtpremière Alita: Battle Angel bij Pathé

Wanneer: 14 februari 2019 van 00:00 tot 02:30 Waar: Pathé Entree: €13,-
Bestel tickets

Nachtpremière Alita: Battle Angel bij Pathé

In de nacht van woensdag 13 februari op donderdag 14 februari zal Pathé Tilburg om middernacht de eerste voorstelling gaan vertonen van Alita: Battle Angel in IMAX 3D. De regisseur van deze film is niemand minder dan James Cameron, de man die ook verantwoordelijk is geweest voor onder andere kaskrakers Titanic en Avatar. 

Over Alita: Battle Angel

Een vrouwelijke robot wordt in de 26e eeuw van haar ondergang gered door een wetenschapper en blijkt bovendien geprogrammeerd met zeer gevaarlijke vechttechnieken.

Het verhaal speelt zich af in een klein, vuil en afgelegen plaatsje op het vaste land, genaamd Scrapyard, vlak onder de grote zwevende stad Tiphares. De vrouwelijke robot Alita wordt tussen het puin gevonden door de wetenschapper Ido. Later probeert hij haar te repareren met behulp van andere onderdelen die hij tussen het puin vindt. Alita weet niet meer waar ze voor diende, totdat Ido de restauratie volledig heeft afgerond. Ze is geprogrammeerd met het “Panzer Kunst”, de gevaarlijkste technische vechtmethode tot dusver.

Daarna probeert het opmerkelijke duo het verleden van Alita te achterhalen door The Factory binnen te dringen. Tijdens hun missie komen ze de meest beruchte criminelen tegen van Scrap Iron City.

Praktische informatie

Tickets voor deze unieke vorm van première zijn te koop aan de kassa van Pathé Tilburg en via de website. De première begint om 00.00 uur en duurt tot ongeveer 02.30 uur. Drie uur parkeren tijdens deze nachtelijke voorstelling kan bij Parkeergarage Heuvelpoort. Hier krijg je 50% korting.

Locatie

Reageer op dit bericht