Agenda

kijkje achter de schermen

Najaarsprogramma: veelzijdig cabaret palet bij Theaters Tilburg

Wanneer: 9 november 2018 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €16,-
Bestel tickets

Najaarsprogramma: veelzijdig cabaret palet bij Theaters Tilburg

Met het vallen van het blad, valt ook aanstormend cabarettalent de studio van Theaters Tilburg binnen. In een veelzijdig najaarsprogramma staan nieuwkomers als Edson da Graça en Jan Beuving te popelen om het toneel op te gaan, maar ook een meer ervaren cabaretier als Jasper van Kuijk mag dit seizoen niet ontbreken. 

Najaarsprogramma

  •  18 oktober | Edson da Graça: het najaarsprogramma van 2018 biedt voor ieder wat wils. Edson da Graça trapt af met Wakker. Wakker blijf je zeker in deze debuutvoorstelling waarbij Edson zicht hardop afvraagt of hij de juiste keuzes heeft gemaakt in zijn leven. Zijn veelbewogen leven zorgt voor een veelzijdige kijk op de wereld.
  • 2 november | Jasper van Kuijk: meer in de mood voor een flinke dosis nuance op de actualiteit? Jasper van Kuijk bekijkt in Janus de zaken rigoureus van twee kanten. Waar in onze gepolariseerde wereld het steeds of-of lijkt, bekijkt Jasper het liever zoals het vaak is: én-én. Volgens het NRC heeft Van Kuijk een soepele vertelstijl en originele grappen, die van begin tot eind boeien.
  • 9 november | Jan Beuving: de echte doordenkers zullen de wiskundige draai die Jan Beuving aan zijn show Rotatie geeft waarderen. Hij telt dus zijn passen en past op zijn tellen. Hij staat ronduit vierkant achter zijn woorden, lijnrecht tegenover wat krom is en denkt over veel vlakken diep na. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. Of dat het publiek doet duizelen? Dat is niet de bedoeling, maar een reispilletje kan nooit kwaad.

Kijk voor meer informatie op de website van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht