Agenda

De vrekkin

Het Nationale Theater: De Vrekkin (8+) in Theaters Tilburg

Wanneer: 23 november 2018 van 19:30 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €14
Bestel tickets

Het Nationale Theater: De Vrekkin (8+) in Theaters Tilburg

Het Nationale Theater komt met een productie voor jong én oud, familiekomedie De Vrekkin (8+) gaat over een schaamteloos en stinkend rijk gezin, te zien op 23 november in de schouwburg van Theaters Tilburg.

De Vrekkin

In deze hilarische familievoorstelling ontmoeten we een gezin dat geen gêne kent Ze hebben een overvloed aan geld maar een tekort aan realiteitsbesef. De moeder van het gezin heeft samen met haar personal assistant de touwtjes stevig in handen. Moeders’ mode-imperium lijkt een onuitputtelijke goudmijn, maar heeft er tegelijkertijd voor gezorgd dat haar kinderen brutale en vooral verwende mormels zijn geworden. Wanneer moeder beseft dat iedereen alsmaar van haar profiteert gooit ze de geldkraan dicht: de kluis gaat letterlijk op slot. Dit zorgt uiteraard voor een grote chaos in het gezin!

Misschien is deze voorstelling (met een semi-maatschappijkritisch tintje) wel relevanter dan ooit, in een super materiële wereld waarin veel kinderen opgroeien met de nieuwste gadgets en dure merkkleding. De Vrekkin is een familiekomedie mét een boodschap: geld is niet hetzelfde als oprechte aandacht. Hoewel, als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben?

In het kort

  • Locatie: Schouwburg, Theaters Tilburg
  • Datum en tijd: vrijdag 23 november om 19.30 uur
  • Entree: vanaf €14,00

Kijk voor meer informatie op de website van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht