Agenda

Bibliotheek berkel-enschot

Nationale voorleesdagen bij Bibliotheek Berkel-Enschot

Wanneer: 23 januari 2019 tot 2 januari 2019 Waar: Bibliotheek Berkel-Enschot Entree: Gratis

Nationale voorleesdagen bij Bibliotheek Berkel-Enschot

De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van 23 januari t/m 2 februari. Voorlezen is enorm belangrijk. Het is gezellig en versterkt de band. Het prikkelt de fantasie en vergroot de kennis van taal. De Bibliotheek Berkel-Enschot organiseert in het kader van deze voorleesdagen activiteiten op woensdag 23 januari en zondag 3 februari waarin het prentenboek Een huis voor Harry van Leo Timmers centraal staat.

Nationale voorleesontbijt

Op woensdag 23 januari om 09.30 uur vindt het nationaal voorleesontbijt plaats mét muziek van het Factorium. Er wordt voorgelezen uit het prentenboek van het jaar: ‘Een huis voor Harry’. Door een muziekdocent van het Factorium wordt muziek gemaakt met de kinderen. Het voorleesontbijt is geschikt voor peuters en kleuters van 2 tot 4 jaar.

Van Niks & Van Alles

Op zondag 3 februari staat om 10.00 uur het theaterstuk van ‘Van Niks & Van Alles’ op het programma. Het verhaal is als volgt: Harry komt niet vaak buiten, maar Vera de vlinder fladdert alsmaar langs zijn raam. Eénmaal buiten ontdekt Harry een mooie wereld om in te spelen. Auto’s, een straat, vuilnis, een park, andere katten, maar helaas raakt Harry “zijn” Vera kwijt.

Harry wordt gespeeld door Janine, van het Oisterwijkse jeugdtheater Van Niks & Van Alles, de kinderen spelen gedeeltelijk mee. De voorstelling is interactief. Er zijn liedjes en raadsels, zoals je van Van Niks & Van Alles gewend bent.

Wil je er ook bij zijn?

Vind je het leuk om erbij te zijn? Kom dan gezellig naar de bibliotheek en meld je aan. De toegang is voor alle activiteiten gratis. Aanmelden kan ook per email: berkelenschot@bibliotheekmb.nl. Alle kinderen die tijdens de Nationale Voorleesdagen (gratis) lid worden van de bibliotheek, krijgen een vingerpopje cadeau!

Kijk ook op www.bibliotheekmb.nl/nationalevoorleesdagen.

Locatie

Reageer op dit bericht