Agenda

Sum Thoughts

Nederlands Dans Theater 2 brengt Sum Thoughts naar Theaters Tilburg

Wanneer: 20 maart 2018 van 20:15 tot 00:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €19,50
Bestel tickets

Nederlands Dans Theater 2 brengt Sum Thoughts naar Theaters Tilburg

De jonge toptalenten van Het Nederlands Dans Theater 2 brengen met Sum Thoughts een rijke en gevarieerde dansavond met vier verschillende dansstukken. Het programma ging onlangs in première en is te zien op dinsdag 20 maart om 20:15 uur in Theaters Tilburg.

Sum Thoughts

Naast twee gloednieuwe werken voert NDT 2 Short Cut van grootmeester Hans van Manen uit. Een choreografie op muziek voor strijkers van Jacob ter Veldhuis, poëtisch en vol stuwende ritmes. Ook Edward Clug’s verrassende stuk mutual comfort staat op het programma. Van het beroemde choreografenduo Sol León & Paul Lightfoot zien we het nieuwste werk Subtle Dust en ook Marina Mascarell toont een nieuw dansstuk: het poëtische en beeldende A hefty flood.

Kaartverkoop

Sum Thoughts van NDT 2 vindt plaats op dinsdag 20 maart om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. De kaarten voor Sum Thoughts zijn vanaf €19,50 euro (jongeren €14 euro) zijn te bestellen via de website, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via het nummer 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht