Agenda

Nederlands Dans Theater

Nederlands Dans Theater in Theaters Tilburg (AFGELAST!)

Wanneer: 2 april 2020 van 20:15 tot 22:20 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €19,50
Bestel tickets

Nederlands Dans Theater in Theaters Tilburg (AFGELAST!)

De jonge toptalenten van het Nederlands Dans Theater 2 komen naar Tilburg met hun nieuwste programma Standalone. De voorstelling is te zien op donderdag 2 april in de schouwburg van Theaters Tilburg.

IMPASSE

Choreograaf John Inger creëert speciaal voor Nederlands Dans Theater 2 een nieuw ballet IMPASSE, dat in het programma Standalone zijn première beleeft. De inventieve Inger staat bekend om zijn stijl, die varieert van komisch en theatraal tot aards en organisch. Het is een van de vier werken die je deze avond zal zien. Van de wereldberoemde choreograaf Ohan Naharin zien we Black Milk en George & Zalman. Die eerste werd oorspronkelijk voor vijf vrouwen gecreëerd, maar wordt tegenwoordig door vijf mannen gedanst. De laatste zullen vijf vrouwelijke dansers uitvoeren. De avond opent met Postscript van huischoreografen Sol Léon en Paul Lightfoot. Op live uitgevoerde muziek van Philip Glass, toont het werk poëtische stukken die plaatsvinden in schijnbaar gescheiden werelden.

Kaartverkoop

Tickets voor deze voorstelling zijn te krijgen via de website van Theaters Tilburg. Jongeren tot en met 26 jaar betalen €14,- de rest van de kaarten zijn te verkrijgen vanaf €19,50.

Locatie

Reageer op dit bericht