Agenda

snelwandelen

Nederlands Kampioenschap snelwandelen in Tilburg

Wanneer: 16 juni 2019 Waar: Tilburg

Nederlands Kampioenschap snelwandelen in Tilburg

Zondag 16 juni organiseren de wandelsportverenigingen Hart van Brabant uit Tilburg en RWV uit Rotterdam samen, het Nederlands kampioenschap 20 kilometer snelwandelen heren in Tilburg.

De wedstrijd zal worden verlopen op het wielerparcours van Wielervereniging Pijnenburg in de Reeshof te Tilburg. De Nederlandse Atletiek Unie heeft beide verenigingen wederom gevraagd de organisatie op zich te nemen. Dit gezien de perfecte organisatie in 2018. Ook de mogelijkheden bij wielervereniging Pijnenburg spraken de Nederlandse Atletiek Unie aan. Daarbij kwam ook nog dat beide verenigingen de nodige ervaring op deze locatie hebben met het Nederlands en Belgisch kampioenschap 50 kilometer snelwandelen dat men al een groot aantal jaren in oktober organiseert.

Internationale deelnamen

Naast de Nederlanders komen ook een aantal buitenlanders aan de start, die deze wedstrijd als een goede test zien in de opbouw van hun wedstrijd jaar. Ook is het voor lopers die geen Atletiek Unie licentie hebben mogelijk deel te nemen. Deze lopers komen in een apart klassement op de uitslagen lijst. Zondag 16 juni om 11.00 uur is de start voor de 20 kilometer. De lopers lopen op het ronde parcours van 1568.20 meter en moeten naast een aanloop stuk 12 rondes af gaan leggen.

Info

Informatie en inschrijving over alle onderdelen W.S.V. Hart van Brabant. Ad Leermakers Ruimtevaartstraat 7 5175 BK Loon op Zand mail: leermakers.ad@gmail.com tel 0416 362858 Of Hans van der Knaap mail: hansvanderknaap2@gmail.com.

Locatie

Reageer op dit bericht