Agenda

Nederlands Musical Talent Gala

Nederlands Musical Talent Gala in Theaters Tilbrug

Wanneer: 1 juli 2017 van 20:15 tot 00:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €25,00
Bestel tickets

Nederlands Musical Talent Gala in Theaters Tilbrug

Zaterdag 1 juli verzamelt de Nederlandse musicalwereld zich in Theaters Tilburg voor het Nederlands Musical Talent Gala. Deze feestelijke avond, voor iedere musicalliefhebber toegankelijk, geeft een preview van een groot aantal musicals die komend theaterseizoen te zien zijn.

Vele musicalsterren staan deze avond op de planken en brengen nummers uit de musicals My Fair Lady, Sweeney Todd, From Sammy with Love, Titanic, You’re the Top, Liesbeth, de Musical en Was getekend, Annie M.G. Schmidt. Naast de grote sterren is een speciale rol weggelegd voor studenten van de Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Een musicalgala met groot orkest

De avond krijgt grootse allure door de muzikale begeleiding van het Festival Orkest van het Zuiden, bekend van de populaire Kruikenconcerten en het Koningsdagconcert 2017. De presentatie van deze bijzondere avond is in handen van de JukeBoxBoys (bekend van QMusic).

Award

Een speciaal moment in het programma is de uitreiking van een award aan diegene die een grote bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van muziek- en musicaltheater in Nederland. Wie de award in ontvangst mag nemen wordt natuurlijk nog even geheim gehouden.

Nederlandse Musical en Muziektheaterdagen

Het Nederlands Musical Talent Gala is een eerste stap in de ontwikkeling van de Nederlandse Musical en Muziektheaterdagen, waarin dit gala een vaste plek zal gaan innemen. De Nederlandse Musical en Muziektheaterdagen zijn een gezamenlijke ambitie van de gemeente Tilburg, Theaters Tilburg, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en vooraanstaande Nederlandse musicalproducenten.

Tickets en info

Benieuwd naar de musicals van volgend theaterseizoen? De talenten van morgen zien? Zorg dan dat je deze bijzondere avond niet mist! Tickets zijn te koop op www.theaterstilburg.nl. Ticketprijzen: 1e rang: €34,50, 2e rang: €32,00, 3e rang: €29,50. Jongeren: €25,00. Volg @musicaltalentgala op Facebook en Instagram voor meer informatie en de laatste updates.

Locatie

Reageer op dit bericht