Agenda

De Fietser

Nederlandse film De Fietser bij Cinecitta

Wanneer: 15 september 2018 van 16:00 tot 17:30 Waar: Cinecitta Entree: €8,50
Bestel tickets

Nederlandse film De Fietser bij Cinecitta

Op zondag 16 september vindt de derde editie van het Tilburg Fietst Festival plaats in de Spoorzone. Net als de twee voorgaande  jaren organiseert Cinecitta daags voorafgaand aan het Tilburg Fietst Festival  een speciale filmvertoning met een toepasselijk diner. Dit jaar kun je op 15 september genieten van een film en diner van Nederlandse bodem. De keuze is gevallen op een nieuwe film die dit jaar in première is gegaan: De Fietser van regisseur Kees Hin.

Om 16.00 uur start de film, welke een kleine anderhalf uur duurt. Daarna kun je genieten van een overheerlijke Dutch Weedburger met salade voor een totaalprijs van slechts €17,50 euro. Wanneer je alleen de film wilt zien, kan dat voor slechts €8,50 euro per ticket.

Over de film De Fietser

Uit een voortbewegende, deinende zwerm fietsers wordt zo nu en dan een enkeling gepikt en gevolgd: van een koerier, een bezorger, een mobiele fietsenmaker, een fysiotherapeut tot een migrantenfamilie en een slachtoffer in het fietsverkeer. Zij vertellen over hoe de fiets een bepalende rol speelt in hun leven. De fiets is de rode draad die ons voert door het leven in de grote stad. Zij draagt als een muilezel de last van geluk en ongeluk met zich mee.

Over de Dutch Weedburger

The Dutch Weedburger is een van de gezondste hamburgers ter wereld met zeewier als lekkere smaakmaker! De malse patty is gemaakt van zilte sojasnippers en Royal Kombu, een krachtig winterwier, duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde. De geroosterde, knapperige O-mega bun kleurt heldergroen van de Chlorella – een microalg stampvol goede eiwitten en omega vetzuren. De smaak wordt vervolmaakt door Cinecitta’s eigen romige Weed Sauce verrijkt met zeesla, een fris zomerwier. De burger is volledig palmolie-vrij en 100% plantaardig, dus vegetarisch, veganistisch, kosher en halal.

 

Locatie

Reageer op dit bericht