Agenda

PAC Festival

Negentiende editie PAC Festival bij Pathé Tilburg

Wanneer: 30 september 2018 van 10:30 tot 22:50 Waar: Pathé Entree: €28,-
Bestel tickets

Negentiende editie PAC Festival bij Pathé Tilburg

Het PAC Festival van Pathé: vijf bijzondere voorpremières op één dag! Houd zondag 30 september 2018 alvast vrij in uw agenda voor de 19e editie van het PAC Festival. Tijdens het PAC Festival van Pathé krijgt de bezoeker vijf bijzondere voorpremières achter elkaar te zien. De kwaliteit van de films is wederom gegarandeerd door meerdere nominaties voor belangrijke filmprijzen.

Alle vijf de titels zijn inmiddels bekend; Loro, Cold War, Life Itself, Cold War, The Sisters Brothers en The Kindergarten Teacher.

Programma

  • 10:30 – 13:00 uur: Loro
  • 13:00 – 14:00 uur: Lunchpauze
  • 14:00 – 15:25 uur: Cold War
  • 15:40 – 17:40 uur: Life Itself
  • 17:40 – 19:10 uur: Dinerpauze
  • 19:10 – 21:10 uur: The Sisters Brothers
  • 21:20 – 22:50 uur: The Kindergarten Teacker

Loro

Biopic over Silvio Berlusconi en zijn entourage van Oscar winnend-regisseur Paolo Sorrentino. Met in de hoofdrol Toni Servillo (La Grande Bellezza) als de controversiële voormalige minister-president van Italië.

Cold War

Een meeslepend liefdesverhaal van Oscarwinnend regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski. In het Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen.

Life Itself

Een film over het noodlot van een jong stel in New York, vol humor en liefde. Geregisseerd door Dan Fogelman (Crazy, Stupid, Love) met o.a. Oscar Isaac, Olivia Wilde en Antonio Banderas.

The Sisters Brothers

Het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen en krijgen hierbij hulp van de sluwe Morris. Wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris wel te vertrouwen en wat is Warm’s geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is. Met o.a. Jake Gyllenhaal, John C. Reilly en Joaquin Phoenix.

The Kindergarten Teacher

Lisa Spinelli is lerares die op een aparte manier erg toegewijd is aan haar leerlingen. Ze ontdekt dat een vijfjarige uit haar klas een wonderkind is en raakt gefascineerd door hem. In een poging om zijn talent te helpen ontwikkelen riskeert ze haar familie en vrijheid. Met o.a. Maggie Gyllenhaal.

Locatie

Reageer op dit bericht