Agenda

New York Round Midnight

New York Round Midnight in Theaters Tilburg

Wanneer: 15 maart 2018 van 20:30 tot 00:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €17,50
Bestel tickets

New York Round Midnight in Theaters Tilburg

Op donderdag 15 maart speelt New York Round Midnight in de Concertzaal van Theaters Tilburg. Deze grote jazzproductie is zeer geschikt voor de liefhebber van live muziek. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €17,50 en iedereen wordt vanaf 20.30 uur welkom geheten. 

New York Round Midnight

Niet flirten, niet dronken worden, je schoenen poetsen en altijd doorspelen: dat waren de gouden regels voor muzikanten in de clubs van Harlem in de jaren twintig en dertig. Bijna niemand die zich eraan hield, maar dat maakte niet uit. Terwijl alcohol officieel verboden was bloeide het nachtleven als nooit tevoren. Als club telde je pas mee als je een goede jazzband op het podium had staan.

New York Round Midnight is één van de grootste jazzproducties van dit moment en zeer geschikt voor de theaterbezoeker met een brede smaak, met name voor de liefhebber van livemuziek met een theaterelement. De muziekvoorstelling Swingin’ Harlem neemt je mee diep in de nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was.

Locatie

Reageer op dit bericht