Agenda

kensington

Nick Jr. Herfst Kleuterbios bij Pathé

Wanneer: 14 oktober 2018 van 10:30 tot 11:50 Waar: Pathé Entree: €8
Bestel tickets

Nick Jr. Herfst Kleuterbios bij Pathé

Zondag 14 oktober vindt er tussen 10:30 en 11:50 uur weer een editie van de kleuterbios plaats in Pathé Tilburg. Je mag met de kleintjes als eerste de film zien, die overigens maar 60 minuten duurt en speciaal op deze doelgroep is afgestemd. Ze laten het licht aan in de zaal en het geluid staat wat zachter. Bij de ticketprijs van € 8,- is een Kidscombo inbegrepen en voor de volwassenen koffie/thee en iets lekkers. Als aandenken krijgen de kids een echt filmdiploma mee naar huis!

Zie de allernieuwste afleveringen van Nick Jr’s Paw Patrol, Nella de Ridderprinses en Blaze en de Monsterwielen tijdens de Nick Jr. Herfst kleuterbios.

Paw Patrol

Aflevering Zee Patrol: Pups redden Tilly Turbot. Oma Turbot komt op bezoek. Maar als Horatio en Francois alleen maar ruzie maken, besluit ze om er in haar eentje op uit te trekken..

Aflevering Pups redden een bange olifant

Ryder en de pups gaan op bezoek in de jungle. Daar horen ze vreemde geluiden en lijken de olifanten van streek. Dat moeten ze uitzoeken!

Nella de Ridderprinses

Aflevering Bevroren Trinket: Als Trinket op mysterieuze wijze bevroren wordt op de Kermis van Castlehaven wijst iedereen naar Badalf.

Aflevering Alles Voor Een Vriend

Nella gaat op avontuur om zeldzame ingrediënten voor Trinket’s bijzondere nagellak te vinden.

Blaze en de Monsterwielen

Aflevering Ninja Blaze:  Blaze en AJ worden opgeleid tot ninja. Ze kunnen direct hun nieuwe vaardigheden in de praktijk brengen als Crusher en Pickle moeten worden gered.

Kijk voor meer informatie op de website van Pathé.

Locatie

Reageer op dit bericht