Agenda

boter

Nieuwe clubavond Boter. in de Hall of Fame

Wanneer: 9 september 2017 van 23:00 tot 04:00 Waar: Hall of Fame Entree: €10,-
Bestel tickets

Nieuwe clubavond Boter. in de Hall of Fame

9 september 2017 host Boter een clubavond op de spoorzone in de Hall of Fame te Tilburg, met muziekgenres als: funk, soul, hiphop, r&b, house en future. Tussen industrueel erfgoed en nieuwe architectuur voegt Boter een avond toe voor de muziekliefhebbers, een podium plek voor getalenteerde producers en dj’s waar verschillende muziekgenres elkaar kruisen en aanvullen.

Boter.

De clubavond Boter is de tegenhanger van het commerciële uitgaansleven. Het voornamelijke uitgaansleven in Tilburg bestaat uit horeca gelegenheden waar feest dj’s de muziek verzorgen en er geen plek is voor experimentele sounds. De experimentele futuristische muziek in combinatie met funk, soul, hiphop, r&b en house vertegenwoordigen Boter.

Line-up

Op 9 september 2017 zal de eerste editie van Boter plaatsvinden met als headliner Midas Hutch, ook wel bekend als FS Green. Onder dit 80’s alter ego haalde hij al snel miljoenen plays op Spotify met zijn “The High” EP. Na het uitbrengen van zijn “RemixPack” is zijn door de jaren tachtig geïnspireerde elektronische funk niet meer weg te denken uit de clubs. Dit in combinatie met verfrissende livesets van Fab x Paans, Sieneaux en BARA, met zowel herkenbare als vernieuwende muziek, verzorgt Boter een exclusieve clubavond.

Kaarten

Boter. wordt op zaterdag 9 september van 23:00 – 04:00 uur georganiseerd in de Hall of Fame in Tilburg. Kaarten zijn in de voorverkoop voor €10,- te koop via de website van Hall of Fame. Het belooft een prachtige avond te worden in de Tilburgse Spoorzone.

Locatie

Reageer op dit bericht