Agenda

het nieuwe theaterseizoen

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie Jan van Besouw

Wanneer: 8 januari 2017 Waar: Cultureel Centrum Jan van Besouw Entree: €10,-
Bestel tickets

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie Jan van Besouw

Wat een mooi begin van het nieuwe jaar; het traditionele Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie. De Harmonie én de Slagwerkgroep verzorgen een sfeervol programma. Jullie krijgen onder andere delen van het concoursprogramma te horen waarmee in november jongstleden de hoogste waardering werd binnengehaald!

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie

Het harmonie-orkest, onder leiding van dirigent Jac Sniekers, opent het concert met de prachtige stukken; De Radetzimars van Johan Strauss,  een lied uit The Valencian Widow van Aram Khachaturian, Vientos y Tangos van Michael Gandolfi en Wiener Praterleben van Siegfried Translateur.

Na een pauze en de Nieuwjaarsspeech van voorzitster Annemiek van Puijenbroek neemt de Slagwerkgroep onder leiding van Wil Veeke het stokje over. Op het programma dan onder andere; In der Baugasse van H. van Boven, Dance Macabre van Camille Saint Saens, Massai van Leon Camp, You’re so cool van Hans Zimmer, Technology van Jim Casella en Dance of the Magyars van Marcel van Raaij.

Kortom; een prachtig afwisselend programma om het jaar mee te starten en een uitstekende gelegenheid om elkaar een muzikaal en gelukkig 2017 te wensen.

Meer informatie

  • Locatie: Cultureel Centrum Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1
  • Datum: zondag 8 januari 2017
  • Tijd: vanaf 12:00 uur
  • Entree: €10,- deze koop je op de website van Jan van Besouw.

Locatie

Reageer op dit bericht