Agenda

Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie Orpheus bij Wijkcentrum De Baselaer

Wanneer: 12 januari 2020 van 14:30 tot 17:00 Waar: De Baselaer Entree: vrijwillige bijdrage
Bestel tickets

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie Orpheus bij Wijkcentrum De Baselaer

Op zondagmiddag 12 januari 2020 geeft de Koninklijke Harmonie Orpheus in wijkcentrum De Baselaer haar Nieuwjaarsconcert. De afgelopen twee edities bleken een groot succes te zijn en daarom trakteert Orpheus haar luisteraars én de bewoners uit de buurt wederom op een mooi concert vol met muzikale afwisseling. 

Onder leiding van dirigent Hardy Mertens presenteert het orkest een veelzijdig programma. Orpheus neemt u mee op een muzikale reis van de bekende Slavische Dansen van Dvorak naar klezmermuziek met klarinetsolo, maar ook een Boheemse polka en een swingende uitvoering van de Radetzky mars kunt u beluisteren. Kortom, een afwisselend programma en voor elk wat wils.

River Aa Bigband

Als gast verwelkomen we na de pauze de uit Veghel afkomstige River Aa Bigband. Deze bigband werd opgericht in 2000 en kent een breed en gevarieerd, maar altijd jazz-georiënteerd programma. De band heeft in haar bestaan vele succes gekend. Zo mag de River Aa Band zich vanaf 2011 rekenen tot de vaste line-up van het internationaal gerenommeerde festival Jazz by the Sea in Domburg. De band staat onder leiding van de professioneel klarinettist/saxofonist Theo Gerris en zal u deze middag trakteren op een spetterend optreden.

Handige informatie:

  • Datum: zondag, 12 januari 20
  • Aanvang: 14:30 uur
  • Locatie: wijkcentrum de Baselaer, Hoefstraat 175
  • Entree: vrije gift

Locatie

Reageer op dit bericht