Agenda

zoetstof

Nina Spijkers Geluk in De NWE Vorst

Wanneer: 15 maart 2018 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €16,-
Bestel tickets

Nina Spijkers Geluk in De NWE Vorst

Op donderdag 15 maart 2018 staat Nina Spijkers met haar voorstelling ‘Geluk’ in theater De NWE Vorst. Na een aantal toneelklassiekers succesvol te hebben opgeschud, maakt Nina (Don Carlos, Ivanov) nu samen met een club jonge muzikale acteurs een aanstekelijke montage muziektheatervoorstelling over onze hedendaagse obsessie voor geluk.

Nina Spijkers

‘We hebben God verloren, dus zoeken we ons nieuwe heil in het zo gelukkig mogelijk worden, Maar geluk is niet maakbaar, in tegenstelling tot wat sportscholen en Facebook je willen doen geloven’ – Nina Spijkers

Samen met de druk om gelukkig te zijn, groeit ook de berg aan mogelijkheden om dit geluk te bereiken. Van therapie tot stilteretraite, van komkommerwater tot mindfulness, het geluk ligt voor het grijpen. Je moet wel een enorme stumperd zijn om ongelukkig te zijn! Tegelijk groeit het aantal jonge mensen met paniek- of angststoornissen, depressies en burn-outs. De ‘happy few’ etaleren hun geluk op social media en de rest van ons doet daar alsof. We lijden aan een collectieve geluksobsessie.

nina spijkers

In het kort

  • Locatie: De NWE Vorst
  • Datum: donderdag 15 maart 2018
  • Tijd: van 20:30 uur tot 22:00 uur
  • Entree: €16,- tickets kun je bestellen via de website van De NWE Vorst

Locatie

Reageer op dit bericht