Agenda

De Grote Geekshow

Ninja Patrol De Grote Geekshow in de studio van Theaters Tilburg

Wanneer: 20 november 2019 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg - studio Entree: €5,-
Bestel tickets

Ninja Patrol De Grote Geekshow in de studio van Theaters Tilburg

Bijna één jaar geleden (op donderdag 13 december 2018) was de eerste geekshow van Nederland een feit. Dit jaar, op woensdag 20 november, vindt inmiddels de vierde editie van De Grote Geekshow plaats! De Grote Geekshow is nog steeds de enige live late night talkshow in Nederland waarbij diverse geek thema’s besproken worden: gaming, films, series, comics, anime en cosplay.

Het thema: Originals vs Remakes

De vierde editie staat in het teken van ‘Originals vs Remakes’. De afgelopen jaren zien we steeds meer remakes van oude (teken)films. Denk aan bijvoorbeeld de nieuwe Aladdin film, The Lion King of Ghostbusters. Ook worden oude spellen vaak opnieuw gemaakt en uitgebracht, zoals de Resident Evil 2 Remake of de aankomende remake van een immens populair spel: Final Fantasy VII.

Willen wij eigenlijk wel continu remakes zien van films en games? Vinden wij de remakes eigenlijk wel goed of zelfs beter dan het origineel? Of hechten wij (te)veel waarde aan de nostalgische gevoelens van films, series, comics en games? Deze discussie gaan wij aan met onze gasten maar vooral met jullie, de aanwezigen in het publiek!

Handige informatie:

Locatie

Reageer op dit bericht