Agenda

NLdoet

NLdoet in Tilburg: grootste vrijwilligersactie van Nederland (AFGELAST!)

Wanneer: 14 maart 2020 Waar: Tilburg

NLdoet in Tilburg: grootste vrijwilligersactie van Nederland (AFGELAST!)

Op zaterdag 14 maart is het weer tijd voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Tilburg zijn er een hoop initiatieven die meehelpen om iets goeds te doen tijdens deze actie. Wij hebben de activiteiten die gepland staan in Tilburg op een rijtje gezet.

Opruimacties in Tilburg Oud-Zuid

In Tilburg Oud-Zuid krijgen het Fokkerpark, het Transvaalplein en De Zuidkaap plus hun omgeving een grote schoonmaakbeurt.
Zaterdag 14 maart organiseren de Werkgroepen Leefbaarheid Oud-Zuid van 11.00 tot 12.30 uur op deze plaatsen opruimacties van zwerfafval, in het kader van NLdoet. Ook wijkwethouder Rolph Dols draagt zijn steentje bij door te helpen.

Wilt u ook meedoen?

Jong en oud is van harte welkom! Als je in het Fokkerpark wilt opruimen is de verzamelplek bij de tafeltennistafel tegenover Sacharias Jansenstraat 19. Het beginpunt van de schoonmaakactie bij het Transvaalplein is MFA Zuiderkwartier, Wassenaerlaan 38.  Wilt u bij De Zuidkaap meehelpen, ga dan naar de hoofdingang van de Zuidkaap aan de Generaal Smutslaan.
Afvalgrijpers, handschoenen en dergelijke zijn aanwezig en de Diamant-groep zal het verzamelde afval afvoeren. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, fris en een boterham.

Wijkraad Zuiderkwartier

De Werkgroepen Leefbaarheid Oud-Zuid maken deel uit van Wijkraad Zuiderkwartier en worden ondersteund door het sociaal werk van ContourdeTwern.
Wijkraad Zuiderkwartier is te bereiken via de mail en Facebook.
Voor deze schoonmaakactie krijgen de werkgroepen hulp van ContourdeTwern,
Diamant-groep / Groen Xtra, Gemeente Tilburg, het Oranjefonds en Wonen Breburg.

Schoonmaakactie rondom Westerpark en Nimrodstraat

Stichting ECCB (Stichting Educatief en Cultureel Centrum Brabant) organiseert op zaterdag 14 maart van 11.00 tot 12.30 uur een opruimactie van zwerfafval in de omgeving van de Nimrodstraat en het Westerpark, in het kader van NLdoet.

Wilt u meehelpen?

Jong en oud is van harte welkom!
Afvalgrijpers, handschoenen e.d. zijn aanwezig en de Diamant-groep zal het verzamelde afval afvoeren. Voor koffie, thee, fris en een lunch wordt gezorgd.
Als u wilt meehelpen, kom dan op 14 maart om 11.00 uur naar Nimrodstraat 30.

Stichting ECCB is te bereiken via info@stichtingeccb.nl en via Facebook en Twitter.
Voor deze schoonmaakactie krijgt Stichting ECCB hulp van Diamant-groep/Groen Xtra, Gemeente Tilburg en het Oranjefonds

Locatie

Reageer op dit bericht