Agenda

nldoet

NLdoet in Tilburg: grootste vrijwilligersactie van NL

Wanneer: 9 maart 2018 tot 10 maart 2018 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis

NLdoet in Tilburg: grootste vrijwilligersactie van NL

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. 

NLdoet

Wil jij een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging of zorginstelling? Doe dan op 9 en 10 maart mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wie weet hoe leuk je vrijwilligerswerk vindt, zeker als je met een groep aan de slag gaat. En je helpt een organisatie een klus te klaren. In Tilburg hebben meer dan 100 projecten zich aangemeld met een klus. Meer dan 1000 mensen zijn nodig om alle klussen te klaren. Je kunt je nog aanmelden om de handjes uit de mouwen te steken!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van heel veel sociale initiatieven. Zonder vrijwillige inzet zouden clubs, verenigingen, koren, enzovoort niet kunnen bestaan. Prima dus dat vrijwilligers een keer per jaar in de spotlights worden gezet met NLdoet, een initiatief van het Oranje Fonds.

NLdoet laat zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een positief imago van vrijwilligerswerk en kun je meemaken hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Klussen

Een greep uit de klussen van dit weekend bij:

  • Joannes Zwijsen, een verzorgingshuis voor ouderen, zoekt voor 10 maart nog mensen om de huiskamer op te knappen (o.a. schilderen).
  • De Stadstuinderij Piushaven zoekt nog mensen om de tuinen seizoensklaar te maken (10 maart).
  • Rosa Cultura zoekt voor 10 maart nog mensen die de pluktuin willen inrichten en een overdekking willen maken.

Ben je geïnspireerd geraakt  en wil je op 9 en 10 maart ook NLdoen? Neem dan contact op met Albert Rusch van ContourdeTwern: telefoon: 013 583 99 99.

Locatie

Reageer op dit bericht