Agenda

Kookworkshop door tonny van burk

Oester happy hours bij De Eetkamer

Wanneer: 7 oktober 2018 van 13:00 tot 17:00 Waar: De Eetkamer Entree: Vanaf €1,00

Oester happy hours bij De Eetkamer

Ben jij dol op oesters? Dan ben je bij De Eetkamer aan het juiste adres! Want zondag 7 oktober vindt Oester happy hours plaats bij De Eetkamer. Daarnaast komt er een toffe zanger! 

Oester happy hours 2018

Heb jij al lang zin in oesters? Kom dan zondag 7 oktober naar De Eetkamer om heerlijke oesters te eten. Daarnaast zijn er ook diverse andere kleine vis- en vleeshapjes. Op deze dag word je ook nog eens vermaakt door DJ Franz Jozef. Het evenement zal om 13:00 uur beginnen en zal om 17:00 uur aflopen. Wist je dat: ”Casanova at wel 50 oesters per dag. Yep, ze zijn libido-verhogend en goed voor de lijn!”. 

De Eetkamer Goirle

De Eetkamer is gehuisvest in een karakteristiek pand dat Rens – die zowel architect, textielbaron en later zelfs burgemeester van Goirle was – in 1907 liet bouwen. In de vijftiger jaren kwam het in handen van de textielindustrieel Mes.

De uitstraling van het pand is zoveel mogelijk behouden. De originele parketvloer, de schouwen en de glas-in-loodramen zijn intact gebleven. In de Gelagkamer (waar kleinere groepen kunnen eten) was een bibliotheek annex jachtkamer gevestigd, terwijl de Eetkamer de oorspronkelijke woonkamer was. De Tuinkamer kijkt uit op de schitterende tuin, waar overigens ook gedineerd kan worden. Oorspronkelijk was het onderdeel van de binnenplaats.

Locatie

Reageer op dit bericht