Agenda

Ogham

Ogham Scottish folk music bij de Schalm in Berkel-Enschot

Wanneer: 11 oktober 2019 van 20:00 tot 23:00 Waar: Theater Cultureel Centrum de Schalm Entree: €16,50
Bestel tickets

Ogham Scottish folk music bij de Schalm in Berkel-Enschot

Keltische folkmuziek is populairder dan ooit. Voor Ogham is dat geen verrassing. Al ruim 30 jaar loopt de band daarmee voorop. Met ook voor het komende seizoen weer een schitterend nieuw programma: Caledonia calling!

Zo maar toevallig een pub binnenlopen in Ullapool, aan de westkust van Schotland. En dan wordt daar spontaan gezongen, zonder begeleiding, men tikt mee op de tafels. Een van de mensen van het eerste Ogham-uur raakt op deze manier in de ban van Keltische folk.
Ook andere muzikanten worden enthousiast en het resultaat is een band die al jarenlang podia bezoekt in binnen- en buitenland en zo weer op hun beurt anderen enthousiast weet te krijgen voor hun muziek. Stuwende folksongs, breekbare ballads, sfeer, gezelligheid, goede muziek! En een goeie pint of anderszins erbij. Zo’n avond wordt het gegarandeerd! Celtic folk, met een eigen sound, met eigen composities maar ook met bekende klassiekers. Op naar Caledonia, zoals de Romeinen Schotland destijds noemden. Caledonia, het land van de Kelten, waar ze geen voet durfden te zetten. Dat zal bij Ogham niet gebeuren want het publiek weet de band altijd te vinden!

Handige informatie:

  • Locatie: Trappistinnentuin 77
  • Datum: vrijdag, 11 oktober 2019
  • Tickets: €16,50 (incl. pauzedrankje)

Klik hier voor meer informatie over Theater Cultureel Centrum de Schalm.

Locatie

Reageer op dit bericht