Agenda

Ogham

Ogham tien jaar in Tilburg Theaters

Wanneer: 20 mei 2017 van 20:30 tot 22:45 Waar: Theaters Tilburg Entree: v.a. €14,50
Bestel tickets

Ogham tien jaar in Tilburg Theaters

Het begint in 2004 met een boeking voor een optreden in de kleinere Studiozaal. Binnen de kortste keren is die uitverkocht maar de behoefte aan meer kaartjes blijft. Theaters Tilburg vraagt daarom of Ogham in de grote Concertzaal wil spelen. Een hele uitdaging, maar natuurlijk gaat de band die graag aan!

Ogham

Nu, in 2017, is het inmiddels de tiende keer dat Ogham op het Tilburgse hoofdpodium staat. Door de jaren heen hebben talrijke muzikanten en bands uit binnen- en buitenland als gast mee opgetreden. Natuurlijk zullen zaterdag 20 mei enkele prominente gasten uit dat Ogham-verleden in de show hun opwachting maken. Gasten die in de afgelopen tien keer hun bijdrage hebben geleverd aan een optreden in de Concertzaal.

Zullen we namen noemen? Nee, dat doen we niet, laat je verrassen, maar publiekslievelingen zijn het wel degelijk! Nou … vooruit dan, de doedelzak is er natuurlijk in ieder geval bij, ja, zelfs twee! Tien jaar en telkens een volle bak in de Concertzaal. Hoe doen ze dat toch? Ze weten het zelf ook niet precies, maar ze zijn er wel blij mee!

Touren

Bovendien zit de band boordevol nieuwe energie en inspiratie, want ze zijn net terug van een uitgebreide en succesvolle tournee door Schotland. Hoogtepunten waren de optredens op het Mull Music Festival, waarvoor de band in 2018 al weer is uitgenodigd. Ook het Killin Music Festival 2018 kijkt uit naar de komst van Ogham. Komt je 20 mei 2017 mee feesten? Voor kaarten www.theaterstilburg.nl; meer info zie de website van de band.

Locatie

Reageer op dit bericht