Agenda

de aanbouw

Gitaar uitvoering in het Factorium

Wanneer: 23 maart 2017 van 19:30 tot 00:00 Waar: Factorium Podiumkunsten Entree: Gratis

Gitaar uitvoering in het Factorium

Je bent van harte welkom  bij de uitvoering van de gitaarleerlingen met begeleidend docent Frank Gerritsen. in lokaal 2.09.

Factorium Podiumkunsten

Factorium Podiumkunsten is een instelling voor kunsteducatie met als werkgebied de gemeenten Tilburg en Goirle. Ze bieden een groot scala aan lessen, cursussen en workshops op het gebied van de podiumkunsten: muziek (pop, jazz, wereldmuziek, licht en klassiek), dans, theater en musical. Ruim 6000 cursisten volgen jaarlijks één of meerdere cursussen. De wortels van onze organisatie liggen bijna anderhalve eeuw terug, in het jaar 1869.

Voor iedereen!

De activiteiten van en mogelijkheden bij deze instelling zijn heel divers en qua niveau gericht op zowel beginners als gevorderden, enthousiaste amateurs als toekomstige professionals. Er is ruimte voor kennismaken, verdiepen en specialiseren. Ook bieden ze mogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen, van de allerkleinsten tot de senioren. Kortom, het aanbod is er voor iedereen die zijn of haar droom binnen de podiumkunsten werkelijkheid wil laten worden. Bij dit alles wordt ook ingezet op vernieuwing, door onder andere de koppeling van de reguliere lessen met nieuwe media (Blended Learning).

Ze vinden het bovendien belangrijk om ruimte te geven aan productie en presentatie. Factorium Podiumkunsten biedt een podium voor diverse voorstellingen en uiteenlopende optredens voor iedereen die bij ons een cursus volgt, maar ook voor derden. Daarnaast zijn er bij Factorium Podiumkunsten allerlei manieren om je eigen ‘product’ te maken en verder te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het componeren van eigen muziek.

Locatie

Reageer op dit bericht