Agenda

Die Walddrum Musikanten

Oktoberfest met Die Walddrum Musikanten in Café Hoegaarden

Wanneer: 22 oktober 2017 van 14:00 tot 17:00 Waar: Café Hoegaarden Entree: Gratis

Oktoberfest met Die Walddrum Musikanten in Café Hoegaarden

Zondag 22 oktober staat Café Hoegaarden in het teken van de Egerländer muziek, pullen bier, flessen wijn en bratwursten. Die Walddrum Musikanten uit Tilburg spelen tussen 14.00 en 17.00 uur gezellige Duitse en Tsjechische muziek. Uiteraard zal gastheer Ron regelmatig zijn yel/jodel laten horen. De toegang is geheel gratis. Kom je in trachtenkleding dan maak je kans op een leuke attentie.

Café Hoegaarden

Sinds 1997 weten fijnproevers uit Tilburg en ver daarbuiten dit café te vinden. Maar ze zijn zoveel meer dan een gewoon café. Ze beschikken over hun eigen proeflokaal, waar hun gastheer en bierkenner Ron jou en jouw vrienden graag laat kennismaken met de lekkerste bieren van de Lage Landen. Daarbij is Café Hoegaarden het grootste speciaal biercafé in Tilburg en omstreken met meer dan 250 speciaal bieren.

Die Walddrum Musikanten

Egerländerkapel Die Walddrum Musikanten uit Tilburg is opgericht in 1973. Het is een blaaskapel met een repertoire wat in het begin hoofdzakelijk bestond uit Böhmische muziek welke wereldwijd vooral bekend werd door Ernst Mosch und seine Original Egerländer Musikanten. Later werd het repertoire aangevuld met muziek uit Moravië en Tsjechië maar ook stemmingsmuziek uit Oostenrijk en Beieren.

Locatie

Reageer op dit bericht