Agenda

Oktoberfest. Bas Haans Fotografie. Life is beautiful, capture it

Oktoberfest Tilburg

Wanneer: 6 oktober 2017 tot 7 oktober 2017 Waar: Koepelhal Entree: € 21,49
Bestel tickets

Oktoberfest Tilburg

Gutentag liebe Leute! Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor het Oktoberfest Tilburg 2017. Dit betekent 2 dagen lang pullen bier achterover slaan. Ben jij hier wel voor in? Dan moeten jij en je lederhosen/tiroler jurk zeker een bezoekje komen brengen in de Koepelhal. 

Oktoberfest Tilburg 2017

Ook dit jaar is het Oktoberfest Tilburg weer een all-in evenement, want wat is een Oktoberfest zonder eten en drinken (pullen bier)? Het drankassortiment zal onder andere natuurlijk weer bestaan uit de bekende halve of hele liters bier, wijn en verschillende frisdranken. Wat betreft het eten zullen de bekende Wiener Schnitzel, Sauerkraut, Pretzels en de niet te vergeten Bratwurst aanwezig zijn. Ook zal dit jaar het entertainment weer verzorgd worden door een live orkest in geheel Duitse stijl.

Deze unieke party in een Über Duitse setting, belooft ook dit jaar weer een legendarisch festijn te worden! JETZT GEHT’S LOS!

Wij hebben voor jullie een paar artikelen geschreven over het Oktoberfest met belangrijke informatie. Klik op een van de onderstaande links als je hier meer over wil weten!

Sfeerimpressie

De vorige editie van het Oktoberfest was één groot feest. Wil jij alvast een beetje in de Duitse stemming komen? Bekijk dan eens de fotoalbums van vorig jaar.

Locatie

Reageer op dit bericht