Agenda

Oktoberfest

Oktoberfest Tilburg 2020 in de Koepelhal

Wanneer: 9 oktober 2020 om 18:00 uur tot 10 oktober 2020 om 23:59 uur Waar: Oktoberfest Tilburg

Oktoberfest Tilburg 2020 in de Koepelhal

Op 9 en 10 oktober staat Oktoberfest Tilburg 2020 op het programma in de Koepelhal. Deze editie is een bijzondere, het is namelijk de tiende keer dat het plaats vindt in Tilburg! Ook dit jaar is dit mega bierfestijn twee avonden te vinden in de Spoorzone.

Kaarten voor deze lustrumeditie van het bierfeest zijn nog niet te koop, wel is het zeker dat het weer genieten wordt. Tijdens het Oktoberfest geniet je van pullen bier, fantastische live-muziek in het thema en natuurlijk zijn er lekkernijen die bij het Oktoberfest horen.

Tafels reserveren

Wanneer je kaarten koopt voor 8 tot 10 personen, worden jullie bij elkaar aan tafel geplaatst. Geef bij je entree aan met hoeveel personen je bent en één van de Heidi’s zorgt ervoor dat jullie bij elkaar aan tafel komen.

Maar eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar je zit. De zaal wordt van voor naar achter gevuld en het is overal een gigantisch feest. Wil je vooraan zitten? Kom dan op tijd.

Praktische informatie

Tickets voor Oktoberfest Tilburg 2020 zijn nog niet te koop, maar zullen verkocht worden via de website van het evenement. Het evenement is toegankelijk vanaf 18 jaar.

Vorige editie begon Oktoberfest op vrijdag om 18.00 uur en eindigde het om 23.30 uur. Op zaterdag duurde het van 17.00 tot 00.00 uur. Of dat dit jaar weer zo is, is nog niet bekend omdat het hier een lustrumeditie betreft.

Foto’s

Jaarlijks leggen onze fotografen het Oktoberfest in Tilburg vast. Benieuwd naar de fotoreportages van voorgaande jaren? Check ze op onze website.

Locatie

Reageer op dit bericht