Agenda

Engel

Oldschool hiphop rapper Engel samen met George Kush Collective in Hall of Fame

Wanneer: 9 december 2018 van 15:00 tot 18:00 Waar: Hall of Fame Entree: €5,-
Bestel tickets

Oldschool hiphop rapper Engel samen met George Kush Collective in Hall of Fame

Op zondagmiddag 9 december presenteert Engel, bekend van Engel & Just, zijn nieuwste album Schatgraven in de Hall of Fame. Het Tilburgse George Kush Collective verzorgt het voorprogramma, met uiteenlopende stukken vol hiphop- en jazzinvloeden.

Rapper Engel

Voor zijn nieuwe soloalbum Schatgraven is Engel met gelijkgestemde muzikanten op zoek gegaan naar parels. Waar voorheen samples en beats de basis vormden, koos de eigenzinnige rapper ditmaal bewust voor een leeg canvas. Met slechts een hoop liefde voor het creëren van muziek is hij een ambitieus avontuur aangegaan met een kleurrijke verzameling artiesten. Onder anderen Paul de Munnik, Tim Knol en Diggy Dex hebben samen met Engel geschreven, gelachen, gescholden, geschrapt en gemaakt. De zoektocht heeft geleid tot een bijzonder openhartig en muzikaal album dat hij deze middag presenteert met zijn band.

George Kush Collective

George Kush Collective heeft een sound die je niet vaak hoort. Met de muzikale smeltkroes van verschillende genres – begeleid door hun verhalen over de liefde, de lust en het leven – weet deze groep een mooie brug te slaan tussen het ‘rauwe’ van de hiphop en het anderzijds lieflijke en intieme, maar zeker ook opzwepende van de akoestische muziek.

In het kort

  • Locatie: Hall of Fame
  • Datum en tijd: zondag 9 december 15.00 tot 18.00 uur
  • Entree: €5,- | deurverkoop €7,50

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Hall of Fame.

Locatie

Reageer op dit bericht