Agenda

cafe hoegaarden

Onbeperkt spareribs eten bij Café Hoegaarden

Wanneer: 4 oktober 2017 van 18:00 tot 21:00 Waar: geen locatie Entree: €19.75

Onbeperkt spareribs eten bij Café Hoegaarden

Woensdag 4 oktober kun je bij Café Hoegaarden onbeperkt spareribs eten voor slechts € 19,75,-. Dit kun je doen van 18.00 tot 21.00. De spareribs worden geserveerd met friet en salade. Je kunt hiervoor tot 3 oktober reserveren, aan de bar of via de email: brasseriehoegaarden@gmail.com.

Over Café Hoegaarden

Sinds 1997 weten fijnproevers uit Tilburg en ver daarbuiten dit café te vinden. Maar ze zijn zoveel meer dan een gewoon café. Ze beschikken over hun eigen proeflokaal, waar hun gastheer en bierkenner Ron jou en jouw vrienden graag laat kennismaken met de lekkerste bieren van de Lage Landen. Daarbij is Café Hoegaarden het grootste speciaal biercafé in Tilburg en omstreken met meer dan 250 speciaal bieren.

Anno 2011 staat de familie Remie aan het roer van Tilburgs beste biercafé. Een café voor een Bourgondische lunch of een gezellige maaltijd. Een café voor een typisch Belgisch pintje met vertrouwde Hollandse hapjes. Een café, kortom, om thuis te komen. Alleen of met vrienden, in de middag of in de kleine uurtjes: je bent van harte welkom in de huiskamer van Tilburg aan het Piusplein 2, Café Hoegaarden.

Reageer op dit bericht