Agenda

Bibliotheek Berkel-Enschot

Ondernemen doe je zo in Bibliotheek Berkel-Enschot (AFGELAST!)

Wanneer: 12 maart 2020 van 20:00 tot 22:30 Waar: Bibliotheek Berkel-Enschot Entree: €12,50

Ondernemen doe je zo in Bibliotheek Berkel-Enschot (AFGELAST!)

Als ondernemer of freelancer ben je actief op social media. Je ziet het als een kans om te vertellen over jouw product of dienst in contact te staan met je klanten.  Alleen soms niet of je op het juiste kanaal zit of op het juiste moment iets post. Op donderdag 12 maart delen twee professionals van online marketing bureau Achievr hun expertise en tips in de Bibliotheek Berkel-Enschot.

Online de juiste doelgroep bereiken KennisPlaats Vesper is een ontmoetingsplek in de Bibliotheek Berkel-Enschot. Drie keer per jaar komen ambitieuze professionals hier bij elkaar om kennis, successen en struggles te delen. Op 12 maart zijn dat Antony van Riel en Dirk van de Wiel, oprichters van online marketing bureau Achievr. uit Tilburg. Zij gaan het hebben over welke sociale media kanalen er zijn en gaan specifiek in op de meest gebruikte kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram. Daarnaast gaan ze in op de beste manieren van adverteren en je doelgroep bereiken. En uiteraard zullen ze zoveel mogelijk vragen uit het publiek beantwoorden.

Nihal Vogels

Praktijkvoorbeeld: ondernemer aan het woord Ondernemer Nihal Vogels zal vanuit haar ervaringen vertellen wat social media voor je kunnen doen. Nihal heeft namelijk een niet zo sexy beroep, financieel planner, heel laagdrempelig weten te maken. Tijdens KennisPlaats Vesper vertelt ze hoe de beeldspraak ‘TAART by Nihal’ haar helpt in haar personal branding, en hoe jezelf presenteren op social media daarmee ‘a piece of cake’ is geworden.

Extra informatie

  • Donderdag 12 maart
  • 20.00 – 22.30 uur
  • Bibliotheek Berkel-Enschot
  • €12,50

Locatie

Reageer op dit bericht