Agenda

Online bierproeverij D'n Aftrap

Online bierproeverij D’n Aftrap van Café Mimi, de Vos en de Craen en Bier&cO

Wanneer: 19 maart 2021 van 19:30 tot 22:30 Waar: De Vos en de Craen Entree: €25

Online bierproeverij D’n Aftrap van Café Mimi, de Vos en de Craen en Bier&cO

Heb jij wel weer zin om een avondje speciaal biertjes te drinken? Dat kan nu! Café Mimi organiseert in samenwerking met speciaalbiercafé de Vos en de Craen en Bier&cO op vrijdag 19 maart om 19.30 uur een online bierproeverij! 

Online bierproeverij D’n Aftrap

In samenwerking met speciaalbiercafé de Vos en de Craen en Bier&cO (dé groothandel voor speciaalbier) organiseren ze een avondvullend programma voor de ultieme bierliefhebber! Voor slechts €25,- koop je jouw toegangsbewijs voor dit online event. Hiervoor ontvang je een supermooi pakket van zes bieren. Deze bieren komen tijdens de proeverij aan bod en daarnaast doe je mee aan de bierquiz en maak je gedurende de avond kans op toffe (bier)prijzen. Een avond vol plezier dus! Presentatie is in handen van Karel van Broekhoven (zytholoog bij Bier&cO) Teun Vugts (sommelier bij de Vos en de Craen) en Koen van der Doelen (speciaalbierliefhebber, café Mimi).

Meedoen

Wil jij wel meedoen aan Online bierproeverij D’n Aftrap? Bestel nu jouw Aftrap-pakket via info@cafemimi.nl of via info@devosendecraen.nl.

Meer informatie of eventuele updates kun je vinden bij het Facebook-evenement.

Locatie