Agenda

webinar

Online Webinar voor ondernemers via Bibliotheek Midden-Brabant

Wanneer: 9 juni 2020 van 19:30 tot 21:00 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: €12,50
Bestel tickets

Online Webinar voor ondernemers via Bibliotheek Midden-Brabant

Natuurlijk ben je als ondernemer of freelancer actief op social media. Ook in deze onzekere coronatijden probeer je online alles op orde te hebben en in contact te staan met je klanten. In de waan van jouw drukke dagen is het echter best een uitdaging om regelmatig iets te posten. Om je verder te helpen heeft KennisPlaats Vesper twee professionals van online marketingbureau Achievr. uitgenodigd. Op dinsdagavond 9 juni delen zij via een online webinar hun expertise en geven ze tips. Deze helpen je online zichtbaarheid te vergroten.

Online de juiste doelgroep bereiken

Het webinar op 9 juni wordt gegeven door experts Antony van Riel en Dirk van de Wiel, oprichters van online marketingbureau Achievr. uit Tilburg. Zij bespreken verschillende onderwerpen over social media en gaan specifiek in op de meest gebruikte kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram. Daarnaast gaan ze in op de beste manieren van online adverteren en je doelgroep bereiken. Uiteraard zullen ze zoveel mogelijk vragen uit het online publiek beantwoorden.

Praktijkvoorbeeld: ondernemer aan het woord

Ondernemer Nihal Vogels zal vanuit haar ervaringen vertellen wat social media voor je kunnen doen. Nihal heeft namelijk een niet zo sexy beroep, financieel planner, heel laagdrempelig weten te maken. Tijdens het webinar vertelt ze hoe de beeldspraak ‘TAART by Nihal’ haar helpt in haar personal branding en hoe jezelf presenteren op social media daarmee ‘a piece of cake’ is geworden.

Extra informatie

  • Dinsdag 9 juni
  • 19.30 – 21.00 uur
  • €12,50
  • Tickets

Locatie

Reageer op dit bericht