Agenda

ons soepje loterij

Ons Soepje loterij live op Facebook (voor het goede doel)

Wanneer: 3 juli 2020 van 20:00 tot 22:00 Waar: geen locatie Entree: €3,-
Bestel tickets

Ons Soepje loterij live op Facebook (voor het goede doel)

ONS Soepje maakt elke dag gemiddeld 250 Tilburgers blij met een gratis warme maaltijd. Na 12 weken is het duidelijk dat er ruimte is voor dit geweldige initiatief, ook ná Corona. ONS Soepje smaakt naar méér. En daarom wordt er op 3 juli vanaf 20:00 uur een loterij georganiseerd. Voor 3 euro, het bedrag van één maaltijd, maakt iedereen kans op mooie prijzen en wordt er een gezellige liveshow gepresenteerd door hosts Jim Stewart, Hind Hakki en Bas van Veghel. 

ONS Soepje werkt inmiddels met zo’n 100 vrijwilligers en zorgt er elke dag voor dat gemiddeld 250 maaltijden worden bezorgd bij Tilburgers die dit goed kunnen gebruiken. Dit doen zij gratis. Echter is er wel geld nodig voor ingrediënten, verpakkingsmateriaal en andere noodzakelijke kosten zoals een nieuwe keuken! Een maaltijd kost gemiddeld 3 euro. Voor dit bedrag kun je een lot kopen en er worden 4 loten voor 10 euro verkocht.

Leuke prijzen voor jong en oud

Er zijn diverse prijzen te winnen voor jong & oud. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door Tilburgse ondernemers. Denk aan mooie producten van Bowls & Dishes, Gianotten Mutsaerts en bonnen van Kippie, Eetcafé Klopa & Eetwinkel Verzot. Maar er is nog veel meer te winnen. Benieuwd? Check de Facebookpagina van ONS Soepje.

Loten bestellen

Bestellen van loten kan op verschillende manieren. Het makkelijkste is het via de website. Je kunt ook lotjes kopen bij de huidige locatie, Buurtcentrum Koningshaven, tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Het adres is Kruisvaardersstraat 32C in Tilburg. Bestellen van loten kan ook via een app naar dit telefoonnummer: 06-23246746.

Reageer op dit bericht