Agenda

Week van Ons Water

Ontdekstation013 doet mee aan ‘de Week van ons Water’

Wanneer: 17 oktober 2020 om 10:00 uur tot 25 oktober 2020 om 12:30 uur Waar: Ontdekstation013 Entree: €8,00
Bestel tickets

Ontdekstation013 doet mee aan ‘de Week van ons Water’

Twijfel je of je door de aangescherpte coronaregels naar Ontdekstation013 kunt komen? Ze hebben het programma snel aangepast en zorgen ervoor dat de kinderen veilig op ontdekkingstocht kunnen gaan. In de grote ruimtes is er ruim voldoende plek. Hieronder lees je hoe ze dit aanpakken en wat je kunt komen doen.

Ochtend- en middagprogramma

Wil je komen spelen en ontdekken? Schrijf je dan in voor het ochtend- of het middagprogramma. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur.
Er is steeds plaats voor maximaal 15 kinderen en daarmee gaan ze een paar leuke activiteiten doen!

Wat ga je doen?

Het is de Week van Ons Water en daar gaan de activiteiten ook over. Ze doen natuurkundeproefjes met water: wat gebeurt er als je ijs smelt? En wat kun je doen met stoom? Ook ga je de watertuin in, ontdekken hoe de Schroef van Archimedes werkt en je gaat je eigen waterradjes maken. De derde activiteit is altijd een groot spektakel: je maakt je eigen raket en schiet die dwars door de spoorzone! Voor je het weet zijn de 2,5 uur om!

Wat doe je als ouder/begeleider?

Helaas kunnen ouders/volwassenen niet mee in de ontdekruimtes. Ze hebben een aparte zithoek in de Kennismakerij (naastgelegen ruimte), waar je op je gemak een boekje of tijdschrift kunt lezen of gebruik kunt maken van de gratis wifi. Er kan maximaal 1 ouder als begeleider mee naar binnen.
Speciaal in deze tijd is het ook mogelijk om de kinderen te brengen en na 2,5 uur weer op te halen. Ze vragen je dan een formulier in te vullen, waarin je de kinderen overdraagt aan de workshopbegeleiders van Ontdekstation013.

Wat betaal je?

De ticketprijs is €8,- per kind (vanaf 4 jaar) en €0,- voor de begeleider, als je mee naar binnen wilt. De horecahoek is gesloten, maar ze zorgen voor een glaasje ranja voor de kinderen en een kopje koffie of thee voor de begeleider.

Heb je tickets gekocht, maar kun je toch niet komen, vanwege een verkoudheid of andere gezondheidsklachten? Stuur ze dan even een mailtje, je kunt je uitje verzetten naar een andere dag of je krijgt je entreegeld teruggestort.

In het kort

  • Datum: 17 t/m 25 oktober
  • Tijd: er zijn 2 tijdsblokken van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur
  • Locatie: Ontdekstation013, Burgemeester Brokxlaan 20, Hal 79
  • Prijs: €8,- per kind (vanaf 4 jaar)

 

Locatie