Agenda

Pathé

Ontmoet Mavis tijdens voorpremière Hotel Transsylvanië 3 bij Pathé Tilburg

Wanneer: 21 juli 2018 van 15:45 tot 16:15 Waar: Pathé
Bestel tickets

Ontmoet Mavis tijdens voorpremière Hotel Transsylvanië 3 bij Pathé Tilburg

Wil je heel graag Hotel Transsylvanië 3 zien, maar ook met een van je helden op de foto? Dat kan, want het personage Mavis komt naar Pathé Tilburg en je kunt haar dus ontmoeten en mee op de foto.

Mavis uit Hotel Transsylvanië

Mavis, één van de characters van Hotel Transsylvanië komt op zaterdag 21 juli naar Pathé Tilburg! Tussen 15:45 en 16:15 uur kun je met haar op de foto in de foyer. Dat kan ofwel na afloop van de voorstelling van 14:00 uur, of vóór aanvang van de voorstelling van 16:15 uur. Tickets zijn nu te koop via website van Pathé en aan de kassa van de bioscoop.

Hotel Transsylvanië 3

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met je favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Officiëel komt de film Hotel Transsylvanië 3 pas uit op woensdag 25 juli. Bij Pathé Tilburg is de film echter al vanaf woensdag 18 juli iedere dag te zien in de voorpremière.

Ontmoet Mavis

Nog even de details op een rijtje:

  • Ontmoet Mavis op zaterdag 21 juli
  • Ga met haar op de foto
  • Tussen 15:45 en 16:15 uur

Locatie

Reageer op dit bericht