Agenda

MooMo Festival Tilburg

Ontmoeten en kennismaken tijdens MooMo Festival Tilburg

Wanneer: 24 juni 2019 van 19:00 tot 23:00 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis

Ontmoeten en kennismaken tijdens MooMo Festival Tilburg

Op maandagavond 24 juni wordt een deel van de Spoorzone omgetoverd tot ontmoetingsplek voor maatschappelijke organisaties in Tilburg. Tijdens de eerste editie van MooMo Festival – dat staat voor ‘maatschappelijke organisaties ontmoeten maatschappelijke organisaties’ – staan kennismaken en ontmoeten centraal.

Iedereen die betrokken is bij een maatschappelijke organisatie in Tilburg is welkom. ContourdeTwern is initiatiefnemer en organisator van MooMo Festival.

Contact maken en ideeën uitwisselen

Ludieke activiteiten die voor een kijkje in elkaars keuken zorgen: dat is de opzet van MooMo Festival Tilburg. Mede-initiatiefnemer Frans van Blitterswijk: “Tilburg telt ruim 1200 maatschappelijke organisaties: van sportverenigingen tot scholen en zorginstellingen. We weten dat ze er zijn, maar onderling contact is er vaak niet. En dat is zonde, want we kunnen zoveel van elkaar leren. MooMo Festival biedt de gelegenheid andere maatschappelijke organisaties te leren kennen en ideeën uit te wisselen.”

Verrassend programma met ludieke acts

Het programma is opgebouwd aan de hand van de programmaonderdelen first date (kennismaken), beschuitje eten (contact verdiepen), second love (aangaan van nieuwe, onverwachte samenwerking) en happy single (onverwachte presentaties van maatschappelijke organisaties). Moomo Festival Tilburg biedt een mix van onder meer straattheater, elevator pitches en workshops. Het volledige programma is te vinden op de website van MooMo Festival: https://moomofestival.nl/.

Start van MooMo-netwerk

Het festival is de start van het MooMo-netwerk, hét netwerk dat staat voor verbinden, versterken en samenwerken. Op dit netwerk, waarop iedere maatschappelijke kan worden aangesloten, weten alle maatschappelijke organisaties elkaar te vinden, kan elke vraag worden gesteld, kan onverwachte samenwerking en verbinding tot stand komen en op vragen een antwoord, invulling of oplossing worden gevonden. Na MooMo Festival zal geïnvesteerd worden in het creëren en versterken van een dergelijk netwerk, zodat maatschappelijke organisaties elkaar beter weten te vinden en samenwerking vanzelfsprekend wordt.

Aanmelden via de website

MooMo Festival vindt plaats op 24 juni, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival wordt gehouden op het plein rondom De Boemel, Club Smederij, De NWE Werkplaats en RAW. Deze (deels maatschappelijke) organisaties werken mee aan de uitvoering van het festival door mee te denken, te organiseren en mee te doen. Aanmelden voor MooMo Festival kan vóór 22 juni via https://moomofestival.nl/. De entree is gratis.

Locatie

Reageer op dit bericht