Agenda

op de foto voor moeder

Op de foto voor mama in de AaBe Fabriek

Wanneer: 11 mei 2019 van 12:00 tot 16:00 Waar: Winkelcentrum Aabe Fabriek

Op de foto voor mama in de AaBe Fabriek

Op zaterdag 11 mei, van 12.00 tot 16.00 uur, worden alle moeders in het zonnetje in winkelcentrum AaBe Fabriek! Neem je kinderen vandaag mee tijdens het winkelen, zodat zij een mooi Moederdagcadeau kunnen maken. In de passage wordt namelijk een fotoshoot gehouden met een levensechte schommel.

Kinderen mogen hier met leuke accessoires plaatsnemen voor een mooie foto. De foto wordt direct afgedrukt door de fotograaf, waarna de kinderen een fotolijstje kunnen knutselen om de foto in te stoppen. Op het einde wordt het cadeau ingepakt voor mama.

Winkelcentrum met historie

De AaBe Fabriek mag zich met een historisch karakter en ruim 31.000 m2 aan vloeroppervlak dé blikvanger van de regio noemen. Voor de bezoekers valt er op de AaBe Fabriek veel te zien, te beleven, te winkelen en inspiratie op te doen. Er zijn 750 gratis parkeerplaatsen voor de deur en in het gehele winkelcentrum is gratis Wi-Fi aanwezig. Ook vinden er regelmatig activiteiten en live evenementen plaats. De AaBe Fabriek is zeven dagen per week geopend. Voor de openingstijden, check de website.

Locatie

Reageer op dit bericht