Agenda

Open Atelier weekend 2021 in Berkel-Enschot, Haaren, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout

Wanneer: 26 september 2021 van 12:00 tot 17:00 Waar: Omgeving Oisterwijk Entree: Gratis
Bestel tickets

Open Atelier weekend 2021 in Berkel-Enschot, Haaren, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout

Kunstenaars in en rondom Oisterwijk openen de deuren van hun atelier. Op 25 en 26 september mag het publiek eindelijk komen kijken naar het gemaakte werk. ”We hebben niet stilgezeten in coronatijd en dat mag gezien worden!,” aldus de kunstenaars.

Eindelijk weer publiek

De gevolgen van de coronacrisis zijn ook voor veel kunstenaars ingrijpend en voelbaar. ”Daarentegen is er veel nieuwe kunst gemaakt tijdens de coronatijd en hoe heerlijk is het om dit nu weer met het publiek te kunnen delen met een Open Atelier weekend,” aldus één van de initiatiefnemers Carla van Iersel. Daarom zetten op zaterdag 25 en zondag 26 september verschillende kunstenaars uit Berkel-Enschot, Haaren, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout de deuren van hun atelier wagenwijd open. Beide dagen is het publiek van harte welkom, tussen 12.00 en 17.00 uur, voor een uniek kijkje in de ateliers van Sylvia Hackbarth, Els van der Meulen, Bas en Nicole Berkelmans, Marianne van den Berg, Atelier van de Dingen, Rob van Trier, Lonneke de Kok en Mainkunstenaars. Het aanbod is zeer gevarieerd. Van schilder- en tekenkunst tot fotografie, mixed media, staalsculpturen, keramiek, metaal-art, textiel, kunst van plantaardig materiaal en land-art.

”Beleef de kunst weer heerlijk van dichtbij, hoor de verhalen achter de verschillende werken en zie de kunstenaars in actie,” enthousiasmeert van Iersel ons.

Bij het atelier van Mainkunstenaars in Oisterwijk staat foodtruck, Crêperie Natuurlijk. Hier worden 100% biologische crêpes volgens Bretons recept gebakken en kan men terecht voor een lekker kopje koffie of een drankje.

Meer informatie over de locaties en de deelnemende kunstenaars is te vinden via:

Deelnemende kunstenaars:

 • Rob van Trier
  De Kraan 94
  Berkel-Enschot
 • Atelier van de Dingen
  Kerkstraat 5
  Haaren
 • Lonneke de Kok
  Gever 1
  Haaren
 • Bas en Nicole Berkelmans
  Tilburgseweg 9
  Moergestel
 • Mainkunstenaars
  Nijverheidsweg 6
  Oisterwijk
 • Marianne van den Berg
  Mgr. Verhoevenlaan 47
  Oisterwijk
 • Sylvia Hackbarth
  Haarensebaan 2
  Udenhout (Bij de houten poort en het bordje Hackbarth-art)
 • Els van der Meulen
  Groenstraat 12
  Udenhout

Interesse?

Lijkt je dit nu wat? Kom dan gerust langs en geniet van al het moois dat de kunstenaars te brengen hebben. Onder het kopje deelnemers vind je alle adressen waarmee je jouw dag kan plannen.

Locatie