Agenda

Open dag Amarant - Week van de Zorg en Welzijn

Open dag Amarant – Week van de Zorg en Welzijn

Wanneer: 18 maart 2017 van 10:00 tot 16:00 Waar: Amarant Entree: Gratis

Open dag Amarant – Week van de Zorg en Welzijn

Neem een kijkje ‘in de keuken’ van Amarant, laat je cv checken en doe gezellig mee met leuke activiteiten voor jong en oud tijdens de open dag bij Amarant op Zaterdag 18 maart.

Week van zorg en welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt!

Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

Open dag Amarant

Tijdens de week van zorg en welzijn opent de locatie ’t Hooge Veer haar deuren. Op 18 maart van 10:00 tot 16:00 zijn jullie alemaal welkom. Je kunt er onder andere een nieuwe LinkedIn profielfoto laten maken, op de hoogte blijven van onze vacatures, en een klankschalensessie bijwonen.

Meer informatie

  • Datum: Zaterdag 18 maart
  • Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur
  • Locatie: ’t Hooge Veer, Bredaseweg Tilbrug
  • Entree: Gratis

 

Locatie

Reageer op dit bericht