Agenda

rondleiding

Open rondleiding Schrobbelèr

Wanneer: 9 augustus 2017 van 13:30 tot 15:30 Waar: Schrobbelèr Entree: €15,50
Bestel tickets

Open rondleiding Schrobbelèr

Beleef de sfeervolle, Bourgondische rondleiding bij Schrobbelèr! Normaal gesproken worden rondleidingen alleen georganiseerd voor groepen. Heel gezellig natuurlijk, maar het is gebleken dat er ook veel vraag is naar rondleidingen met kleinere gezelschappen. Daarom wordt regelmatig een open rondleiding georganiseerd waar iedereen kan aansluiten.

Open rondleiding Schrobbelèr

De rondleiding duurt twee uur en hierin beleven de bezoekers de Bourgondische wereld van de kruidenlikeur. Schrobbelèr, proost! Tijdens de ontdekkingstocht maak je kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van…, het kruiken en de sfeer.

De open rondleidingen vinden plaats in de distilleerderij aan de Polluxstraat 29 in Tilburg. Er is een maximaal aantal deelnemers, daarom dienen geïnteresseerden vooraf tickets te bestellen via www.schrobbeler.nl. Een rondleiding kost op doordeweekse dagen €13,- per persoon en in het weekend €15,50 per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee met Schrobbelèr, bonbon en proeverij van drie Schrobbelèr serveertips.

Open rondleiding Schrobbelèr

Meer informatie

  • Locatie: Schrobbelèr, Polluxstraat 29
  • Datum: woensdag 9 augustus 2017
  • Tijd: van 13:30 uur tot 15:30 uur
  • Entree: €15,50

Locatie

Reageer op dit bericht