Agenda

Open Source Event in Bibliotheek Tilburg Centrum

Open Source Event in Bibliotheek Tilburg Centrum

Wanneer: 26 mei 2017 om 12:00 uur tot 27 mei 2017 om 17:00 uur Waar: Bibliotheek Tilburg Centrum Entree: Gratis

Open Source Event in Bibliotheek Tilburg Centrum

Het WikiHouse, Community Kunst en een Giant GameBoy. Dit zijn een aantal ingrediënten van het tweede Open Source Event dat op zaterdag 13 mei plaatsvindt in de Bibliotheek Tilburg Centrum. Na het succes van vorig jaar biedt dit gratis event dit jaar een nog bredere kijk op alles wat Open Source als basis heeft.

Open Source Event

Delen wat je maakt én delen hoe je het maakt: dat is Open Source! Niet alleen software kan Open Source zijn: alles wat vrij te gebruiken is en waarvan het ontwerp vrij is om te bewerken en te verbeteren, is Open Source. Zoals bijvoorbeeld de 3D-piepschuimsnijder van Brian Ketelaars of het Open Business Model gebruikt door Seats2Meet.

Ontdek wat Open Source voor jou te bieden heeft!

Kom op 13 mei naar de Bibliotheek Tilburg Centrum voor een dag vol Open Source met workshops, presentaties en kennismakingen in de thema’s: Mens & Natuur, Kunst & Design, Software & Hardware en Interactie & Entertainment. Leer Open Source robots programmeren, maak kennis met Open Source architectuur, maak je eigen Open Source Virtual Reality-wereld of doe mee aan de Internet of Things hackathon!

Het Open Source Event is een samenwerkingsproject van de Bibliotheek Tilburg Centrum en LEF (Linux Education Foundation). Alle workshops en presentaties zijn gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer informatie

  • Locatie: Bibliotheek Tilburg Centrum
  • Datum: Zaterdag 13 mei
  • Tijd: 12:00 tot 17:00 uur
  • Entree: Gratis

Locatie

Reageer op dit bericht