Agenda

opening culturele seizoen

Opening culturele seizoen: een weekend gratis cultuur

Wanneer: 16 september 2017 om 12:00 uur tot 17 september 2017 om 17:00 uur Waar: Theaters Tilburg Entree: Gratis

Opening culturele seizoen: een weekend gratis cultuur

Gratis een kijkje nemen bij Museum de Pont, het Natuurmuseum, Paradox, het TextielMuseum, Theaters Tilburg en een nog meer culturele instellingen in Tilburg? Tijdens de opening van het culturele seizoen kan dat een weekend lang.

Tijdens het weekend van 16 en 17 september kunnen alle Tilburgers namelijk gratis genieten van de bruisende cultuur in onze stad tijdens de opening van het culturele seizoen. Verschillende culturele instellingen zoals podia, musea en ateliers bieden dit weekend een gratis programma. Het idee is bedacht door de instellingen zelf en wordt ondersteund door de gemeente Tilburg, Marketing Tilburg en TilburgvoorCultuur (Cultuurfonds Tilburg).

Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Culturele instellingen

Minstens 20 culturele instellingen openen hun deuren dit weekend. Je kunt binnenkijken bij Theater De NWE Vorst, Theaters Tilburg, 013 Poppodium, Paradox, Factorium Podiumkusnten, Cursushuis Goretti & Galerie Dusseldorp, Gastatelier Leo XIII, Superstedeke, Natuurmuseum Brabant, De Link, Hall of Fame, Bibliotheek Midden-Brabant, Kunstpodium T, Club Smederij, Luycks Gallery, bkkc, Tilburg Cowboys, Cinecitta, Theater de Boemel de Pont en het TextielMuseum. Op de website kun je bijhouden welke culturele instellingen er worden toegevoegd aan de lijst.

Het programma

Het programma is variërend van beeldende kunst, muziek, theater en programma’s voor kinderen. Het programma begint op zaterdag 16 september rond het middaguur en loopt door tot in de late uurtjes. Zondagochtend 17 september gaat het programma verder tot eind van de middag. Eind augustus wordt het hele programma bekend gemaakt.

Locatie

Reageer op dit bericht