Agenda

Opening Cultuur BSO Studio-T

Officiële opening Cultuur BSO Studio-T en Kinderdagverblijf Vrijmoet in de Reeshof

Wanneer: 18 september 2019 van 15:30 tot 17:00 Waar: Servicebureau Kinderopvang Entree: Gratis

Officiële opening Cultuur BSO Studio-T en Kinderdagverblijf Vrijmoet in de Reeshof

Twee maanden geleden zijn de werklui vertrokken en in de zomer hebben de medewerkers de laatste hand gelegd aan de creatieve kinderopvang in het grote gele gebouw aan de Breskensstraat. De eerste Cultuur-BSO (Kinderstad) én het eerste creatieve kinderdagverblijf (Sterre Kinderopvang) van de Reeshof zijn een feit.

Ze zijn er maar wat trots op, de 2 directeuren van de kinderopvang. Barbara de Beer vertelt: “Ik werk al jaren in de kinderopvang, maar dit is echt de allermooiste locatie waar ik heb mogen werken! Ik ben ervan overtuigd dat de kinderen iedere dag weer verbaasd zullen staan van wat ze nu weer ontdekt hebben. En dat is ook precies de bedoeling van Sterre kinderdagverblijf Vrijmoet: een plek waar jonge kinderen hun creativiteit en expressie kunnen ontwikkelen.”

“En dat geldt zeker ook voor Cultuur BSO Studio-T”, vervolgt Lara Bominaar, artistiek directeur van de locatie. “We stimuleren kinderen om na school hun artistieke talenten te ontdekken. Van dansen en gitaar spelen, tot beeldbewerking in de fotostudio en van koken tot ontwerpen, het kan hier allemaal! We zijn er trots op dat we dit mogen aanbieden aan de kinderen in de Reeshof!”

Officiële opening

De locatie is helemaal af en dat mag gevierd worden! Iedereen is welkom om op woensdag 18 september van 15:30 tot 17:00 samen met Barbara, Lara en de pedagogisch professionals te komen genieten van een hapje en een drankje.

 

Locatie

Reageer op dit bericht